if (!string.IsNullOrEmpty(Model.NewsHero)) { De uitdager }

De uitdager.Nieuwe Opel Grandland X in België verkrijgbaar.

 

grandx

Moderne en dynamische lijnen, een coole offroad-look en de typische hogere SUV-zitpositie met goede zichtbaarheid rondom, een scala aan toptechnologieën en heel wat ruimte en comfort: dit is de nieuwe Opel Grandland X. Deze nieuwkomer is een echte uitdager in het bloeiende SUV-segment, niet in het minst dankzij zijn aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding. De nieuwe Opel Grandland X maakt in september zijn première op het Internationale Autosalon van Frankfurt (IAA) en zal vanaf oktober verkrijgbaar zijn bij de dealers. De orderboeken zijn nu geopend met prijzen vanaf 25.000 euro in België. De nieuwkomer heeft al in zijn basisversie talloze functies standaard aan boord, zoals de rijstrookassistent (Lane Departure Warning) en verkeersbordherkenning (Road Sign Recognition) via camera, de vertrekhulp voor hellingen (Hill Start Assist), een radio met handenvrij bellen via bluetooth, een airconditioning met fijnstof- en geurfilter, comfortzetels met talrijke verstelmogelijkheden en een 40:60-splitsbare en neerklapbare achterbank. Vanaf uitrustingsniveau Edition is ook Opel OnStar standaard meegeleverd.

Door zijn coole, dynamische design is de nieuwe compacte SUV van Opel een echte blikvanger – en nog meer met de optionele tweekleurige afwerking. De atletische look van de 4,48 meter lange Grandland X heeft strakke, gespierde buitenafmetingen en korte overhangen. Dankzij de lange wielbasis van 2.675 millimeter genieten tot vijf passagiers van de royale ruimte in de auto. En met een laadvolume van 514 tot 1.652 liter voor bagage en sportuitrustingen moet de Opel SUV zelfs niet onderdoen voor de ruimste breaks in de compacte klasse.

De Grandland X heeft een eersteklas portfolio aan ultramoderne rijhulp-, infotainment- en comfortfuncties: de vooraanrijdingsassistent (Forward Collision Warning) met automatische noodrem (Automatic Emergency Breaking) en voetgangersdetectie, een systeem dat slaperige bestuurders waarschuwt (Driver Drowsiness Alert), de geavanceerde parkeer­assistent (Advanced Park Assist), mistlampen vooraan en het Premium LED Lighting Pack – allemaal standaard op het uitrustingsniveau Innovation – zijn maar een greep uit het aanbod. Systemen zoals de automatische cruisecontrol met stopfunctie (800 euro), die de geselecteerde rijsnelheid en afstand tot de voorligger aanhoudt en die de Grandland X indien nodig afremt en opnieuw laat versnellen, verhogen de veiligheid nog verder. Het kenmerkende eersteklas comfort van Opel wordt verzekerd door de ergonomische zetels met het AGR-label (Actie Gezonde Rug, vanaf 400 euro voor de bestuurderszetel) en door het verwarmde stuur, de verwarmde voor- en achterzetels en de achterklep die opent en sluit met een simpele schopbeweging. Dankzij het panoramische zonnedak, verkrijgbaar voor 900 euro, baadt het interieur in licht en hebben de inzittenden een uitstekend zicht naar boven.

Lees hier het volledige persbericht.
Ontdek hier uw Grandland X.
Configureer hier uw Grandland X.

OpelTeaser

Onze vestiging(en)

Contactgegevens